Keurings Commissie OrchideeŽn

Voor alle zaken betreffende de Keuring Commissie kun je contact opnemen met het secretariaat (zie hieronder)
Wil je bijvoorbeeld een tentoonstelling organiseren, dan kun je die extra aantrekkelijk maken door bezoekers de mogelijkheid te bieden eigen planten door onze keurmeesters te laten keuren of te laten adviseren over het kweken ervan.

De keurmeesters zullen die planten welke een (gouden) certificaat hebben ontvangen ook (uitgebreid) bespreken. Ook kunnen keurmeesters planten bespreken die in positieve of minder positieve manier zijn opgevallen. Wenst men een meer uitgebreide plantbespreking van de overige planten dient dit door het kringbestuur kenbaar te worden gemaakt aan de aanwezige keurmeesters.

De aanwezige keurmeesters zullen, afhankelijk van het aantal gekeurde planten, een afweging maken welke of hoeveel planten er besproken worden.

Ook kan je altijd contact opnemen bij vragen over andere zaken, waarvan je denkt dat wij jou kunnen helpen.

De kosten bedragen € 40,00 voor max 3 keurmeesters. Hiervoor stuurt de penningmeester van de N.O.V. je na afloop een factuur.

Voorzitter KCO

pasfoto Jan 001


Jan Sienders
Arestraat 1
1445 EJ Purmerend
Tel: 029 941 58 51
Mail: voorzitter.kco@nov-orchidee.nl

Secretaris KCO

Paul


Paul Raadschelders
Beethovenlaan 21
3533 ER Utrecht
Tel: 030 294 61 78
Mail: secretaris.kco@nov-orchidee.nl

Download hieronder het inschrijfformulier Tafelkeuring OrchideeŽn en de twee formulieren zoals toegepast door de keurmeesters. Online registreren is ook mogelijk zie boven.

Inschrijfformulier Keuring

Keuringsformulier

Kijken naar OrchideeŽn aan de hand van het keuringsformulier