Klik op de foto om uit te vergroten  
         
 

Voorjaars Orchideeëndag

Op zaterdag 18 april is er weer een Voorjaars Orchideeëndag in de Orchideeën Hoeve te Luttelgeest. Op de vrijdag ervoor zijn we meestal drie tot vier uur bezig met de voorbereidingen. Voor het oude NOV-bestuur was het geen probleem die klus zelf te klaren. Het nieuwe bestuur is flink verjongd, hoera … maar de nieuwe bestuursleden hebben allemaal een baan en een jong gezin. Daarom zoeken we enkele vrijwilligers uit het noorden of oosten des lands om te helpen op vrijdag 17 april in de Orchideeën Hoeve.
Kom even helpen om alles klaar te zetten en in te richten zodat zaterdag de bezoekers en standhouders in een gezellige ruimte terecht komen. Je reiskosten worden vergoed. Graag je reactie naar Dirk de Haan via acties@nov-orchidee.nl of 0321-331112.
Ook standhouders, zowel liefhebbers als bedrijven, kunnen zich alvast aanmelden en één of meer tafels reserveren. Voor NOV-leden is de prijs vijf euro per tafel van 80 x 120 cm. Niet-leden betalen vijftien euro per tafel. Standhouders die vrijdagmiddag meehelpen met inrichten krijgen hun eerste twee tafels gratis.

 

 

 

 

 

 
         
 

 

 
         
  terug naar nieuwsbrief