20 maart 2015   NOV Nieuwsbrief nummer 3/2015
 
 
 
     
     
 

Genoeg orchideeënnieuws alweer voor een volle NOV Nieuwsbrief. Heb je ook een leuk nieuwtje, een evenement? Of heb je een opmerking of vraag over deze nieuwsbrief? Laat het ons weten via nieuwsbrief@nov-orchidee.nl.

 
 
 
 

Biseksuele Catasetum

Niet alle NOV-leden wonen in Nederland en Vlaanderen. De meest ver weg wonende is Jan van Haeff in noord Argentinië. Daar is het nu volop zomer en in Jan zijn tuin bloeit deze Catasetum. Anders dan gewoonlijk had de plant vrouwelijke en mannelijke bloemen aan dezelfde bloemtros, een erg zeldzaam verschijnsel.

Lees meer

   
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
 
 
 

Orchilim grootser dan ooit

Regio Limburg van Orchideeën Vereniging Vlaanderen organiseert voor de vierde maal haar Internationale Orchideeëntentoonstelling in de prachtige Landcommanderij Alden Biesen in Bilzen, Belgisch Limburg. Deze Orchideeënshow die telkens duizenden bezoekers aantrekt, wordt elke drie jaar gehouden in het paasweekend en is te bezichtigen van vrijdag 3 april 2015 tot maandag 6 april 2015, telkens van 10:00 tot 18:00 uur.

Lees meer

 

 
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
 
 
 

Jubileumshow Brabant Zuid Oost

Om ons 25-jarig jubileum te vieren en anderen mee te laten genieten van onze hobby, organiseren we dit weekend een speciale jubileumtentoonstelling in Tuincentrum van der Velden in Helmond. Hier een live verslag van deze prachtige show. Kom ook even langs, dat kan nog het hele weekend tot en met zondag 22 maart!

Lees meer

   
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
 
 
 

Algemene Ledenvergadering NOV

Op zaterdag 28 maart houdt de Nederlandse Orchideeën Vereniging haar Algemene Ledenvergadering, in de Botanische Tuinen te Utrecht, aanvang 10:00 uur. Op de agenda staan onder andere de verkiezing van drie bestuursleden en de plannen van het bestuur: samenwerken met kringen, vernieuwen statuten en lustrum 2016. Als je lid bent, kom dan ook meebeslissen over de toekomst van jouw NOV!

Lees meer

   
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
 
 
         
   
   
 
 
  terug naar nieuwsbrief overzicht   naar NOV- website