6 mei 2020
NOV Nieuwsbrief nummer 4/2020

De Boekenbeurs 'Bert van Zuylen'

De boekenbeurs van Bert van Zuylen is verhuisd en maakt voortaan deel uit van de NOV-website. Hier worden boeken geveild waarvan de opbrengst wordt geschonken aan de NOV. Je kunt anoniem boeken schenken, maar we kunnen, desgewenst, ook de naam van de schenker vermelden. Als NOV zijn we blij met elke schenking. Bovendien kunnen we onze leden zo op een voordelige manier aan boeken helpen.

De boekenbeurs loopt, net als in het verleden, via Bert van Zuylen. Hij onderhoudt het contact met de schenker en degenen die op een boek gaan bieden. De beschrijvingen bij de boeken zijn summier, wie uitgebreidere beschrijvingen wil hebben mag Bert mailen.

De spelregels:

  • Als je wilt bieden op een (of meerdere) boek(en), dan mag je Bert een email sturen met je bod. Op de website onder boeken staat zijn mailadres vermeld.
  • Bieden begint bij € 1,00 per boek en vervolgens kun je alleen bieden met een bedrag dat deelbaar is door 50 cent, dit om te voorkomen dat er opgeboden gaat worden met minimaal verhoogde bedragen.
  • Alle mails worden op volgorde van binnenkomst verwerkt.
  • Als je het hoogste bod hebt, krijg je een mail van Bert.
  • Als je niet het hoogste bod hebt, krijg je ook een mail van hem, met daarin vermeld het hoogste bod.
  • Als je wordt overboden krijg je opnieuw een mail van hem, met daarin het nieuwe hoogste bod.
  • Als je hoogste bod drie dagen blijft staan, ben je de winnaar van de veiling en word je de nieuwe eigenaar van het boek. Je krijgt dan een mail van Bert met zijn bankrekeningnummer, en het totale over te maken bedrag (inclusief de verzendkosten).
  • Wie meerdere boeken wint hoeft slechts één keer verzendkosten te betalen. Na betaling stuurt Bert de boeken dan als pakket naar je toe. Pakketten kunnen verzonden worden via PostNL, DHL en DPD, maak zelf je keuze. Van elke firma zit een inleverpunt bij Bert in het dorp en ze zitten vlak bij elkaar.
  • Voor winnaars die niet in Nederland wonen kan Bert de boeken bewaren totdat jullie elkaar weer kunnen ontmoeten, geen probleem.

Onze hoofdsponsors

terug naar nieuwsbrief overzicht

Verrijk je kennis van orchideeën en hun verzorging
Deel je passie met andere orchideeënliefhebbers
NOV 2019