20 oktober 2016 NOV Nieuwsbrief nummer 11/2016
 
   
 
       
       
   

Na het succes van de NOV-jubileumshow gaan we weer over tot de orde van de dag, met in het vooruitzicht wederom een jubileum, dit keer van de kring Noord-Holland Noord, lees verderop. Daarnaast staan er dit najaar nog allerlei andere activiteiten op het programma.

 
   
 
   

50 jaar Kring Noord-Holland-Noord

Orchideeënvereniging Noord-Holland-Noord bestaat dit jaar 50 jaar. Ter gelegenheid hiervan wordt er een jubileumshow georganiseerd in samenwerking met Tuincentrum Intratuin in Heerhugowaard. Hierbij zullen naast mooie orchideeën ook de nodige Bromelia's en Tillandsia's te bewonderen zijn. De Bromelia Contactgroep zal ook met een voorlichtings- en informatiestand vertegenwoordigd zijn.

Lees meer

 

 
   
 
   

Open dagen Jan van der Linden

Op vrijdag 21 en zaterdag 22 oktober organiseert Jan van der Linden open dagen in zijn orchideeënkwekerij in Brakel. Tijdens deze dagen kun je genieten van vele verschillende soorten orchideeën. Een aantal orchideeënliefhebbers hebben hun mooiste orchideeën beschikbaar gesteld voor een tentoonstelling. Ook voor al je vragen over de verzorging van uw orchidee kun je deze dagen terecht in de kwekerij. Je bent van harte welkom van 10.00 tot 16.00 uur.

Lees meer

   
       
       
       
       
       
       
       
       
       
       
   
 
   
Boeken nieuws

Goed nieuws, er gaat een orchideeënboek verschijnen bij Redfern. Dit is de uitgeverij van o.a. de prachtige miniaturen-boekenset, die twee hele zware boeken. Ook geven zij de boeken over vleesetende planten van Stewart McPherson uit. Bert van Zuylen wil dit boek gaan bestellen en op de website van de boekenbeurs kun je meer lezen over dit prachtige boek van Mary Gerritsen.

Lees meer

   
       
       
       
       
       
       
       
       
       
       
   
 
   
Evenementen

Dit najaar zijn er heel veel orchideeënshows, in eigen land en in de landen om ons heen. We hebben de mooiste op een rijtje gezet

Lees meer

   
       
       
       
       
       
       
       
       
       
       
   
 
         
   
       
   
       
    terug naar nieuwsbrief overzicht   naar NOV- website  
           
 
  Verrijk je kennis van orchideeën en hun verzorging NOV 2016