16 september 2016 NOV Nieuwsbrief nummer 9/2016
 
   
 
       
       
   

Deze NOV Nieuwsbrief bereikt je vanuit de internationale orchideeëntentoonstelling in de Kruidtuin te Leuven. In de afgelopen dagen is de show opgebouwd en in de komende dagen is deze open voor het grote publiek. Komt dat zien!
Daarnaast in deze nieuwsbrief een update over het jubileumnummer van ‘Orchideeën’ dat naar verwachting 22 september in je brievenbus valt - in België en ander landen wat later natuurlijk.

 
   
 
   

Show Kruidtuin Leuven

De Brabantse Orchideeën Vereniging vzw (België) organiseert op 16, 17 en 18 september 2016, voor de vijfde keer op rij, haar tweejaarlijkse internationale tentoonstelling in de Oranjerie van de Kruidtuin, Kapucijnenvoer 30 te Leuven, België. De levendige universiteitsstad Leuven heeft ook op toeristisch gebied heel wat te bieden. Naast de vele brouwerijen, kun je er ook vele mooie monumenten bezoeken, zoals bijvoorbeeld het beroemde gotische Stadhuis, Begijnhoven, abdijen en nog zoveel meer.

Lees meer

 

 
   
 
   

Jubileumnummer ‘Orchideeën’

Over een week is het zover, het jubileumnummer van ‘Orchideeën’ valt dan in je brievenbus. Dat kan voor sommigen een dagje later zijn, en buiten Nederland natuurlijk nog wat later.
Het is een extra dik nummer – de extra pagina’s zijn geheel gesponsord door zes orchideeënbedrijven. Hier alvast een preview van wat je kunt verwachten.
En natuurlijk hopen we je te begroeten op de NOV Jubileumtentoonstelling, van 30 september tot 2 oktober in de Botanische Tuinen te Utrecht.

Lees meer

   
       
       
       
       
       
       
       
       
       
       
   
 
   
Evenementen

Komend najaar zijn er heel veel orchideeënshows, in eigen land en in de landen om ons heen. We hebben de mooiste op een rijtje gezet

Lees verder

   
       
       
       
       
       
       
       
       
       
       
   
 
         
   
       
   
       
    terug naar nieuwsbrief overzicht   naar NOV- website  
           
 
  Verrijk je kennis van orchideeën en hun verzorging NOV 2016