Klik op de foto om uit te vergroten  
         
 

Najaars Orchideeëndag op 4 oktober in Utrecht

Net als in eerdere jaren, zal de Najaars Orchideeëndag worden gehouden op de eerste zaterdag van oktober in de Botanische Tuinen in Utrecht. Een uitgelezen dag om je mede-hobbyisten te ontmoeten, bijzondere planten te kopen of te verkopen, of je mooiste bloeiende plant te laten keuren. Ja, ook de KCO (Keurings Commissie Orchideeën) is weer aanwezig!

Deze dag wordt georganiseerd door de Nederlandse Orchideeën Vereniging en heette vroeger de NOV-dag. De naam is veranderd omdat niet-leden van de NOV het gevoel hadden dat het een dag is uitsluitend voor de leden en daarom wegbleven. Nu kunnen ook zij ervaren wat de NOV hen kan bieden.
Op deze dag vindt ook het Bestuurders Beraad plaats. De agenda en stukken zijn rondgestuurd door NOV-secretaris Bart Luttik. Ga er heen en denk mee over de toekomst van de NOV! Ook zal de nieuwe NOV-poster worden gepresenteerd en uitgedeeld aan de kringen en werkgroepen. Hang hem op bij kringbijeenkomsten, ruilbeurzen, tentoonstellingen en werf zo nieuwe leden.
De toegang is gratis voor NOV-leden op vertoon van hun lidmaatschapskaart. Niet-leden betalen de normale toegangsprijs van de Botanische Tuinen. Kortom, neem familie en vrienden mee en maak er een mooie dag van!

 

foto's Kring Mergelland

 
         
         
  terug naar nieuwsbrief