Klik op de foto om uit te vergroten  
         
 

Beleef de magie van kerst in de Orchideeën Hoeve

Geniet van het al het goede dat Kerstmis in zich heeft! Tot en met 26 december stap je in de Orchideeën Hoeve een magisch kerstfeest binnen dat inmiddels is uitgegroeid tot één van de grootste overdekte kerstevenementen van Nederland. Kom de gezelligheid proeven op de Hollandse kerstmarkt, volg de wonderbaarlijke route met talloze lichtjes en laat je betoveren door de expositie ‘natuur gevangen in glas’. Het uitje voor wie kerst echt wil beleven!

Hollandse kerstmarkt
Het bruisende hart van dit unieke kerstevenement is de kerstmarkt tot en met 23 december, die bovendien gratis toegankelijk is. Op deze geheel overdekte markt kunt u lekker struinen langs allerlei kraampjes met Oudhollandse producten en leuke snuisterijen, genieten van heerlijke gerechten en mee swingen met live muziek en koren… daar gaat toch ieder kersthart sneller van kloppen? Kijk voor alle standhouders en het volledige programma op www.orchideeenhoeve.nl

Stralender dan ooit
Ook in de overdekte tropische tuinen van de Orchideeën Hoeve is het volop kerstfeest. Wandel langs verlichte tropische huisjes en bruggetjes, voer de vogels en vissen en geniet van de warmte in de mooiste vlindertuin van Europa. De kinderen kunnen op pad met een avontuurlijke speurtocht en lekker ravotten in het Mangrovebos Speelparadijs; een waterrijke binnenspeelplaats met schildpadden.

Betoverende avondopeningen
Maar er is nog meer! Zo biedt de Orchideeën Hoeve in haar winkel een ruim assortiment klassiek, modern en hip kerstbloemwerk aan om de kerstsfeer in huis compleet te maken, kunt u meedoen aan (inloop)workshops en demonstraties en worden er als piek op de decembermaand zes betoverende kaarsjesavonden georganiseerd. Op vrijdag 19, zaterdag 20 en zondag 21 december worden de tuinen van 17.00 tot 21.00 uur verlicht met duizenden echte kaarsjes, talloze lampjes en verlichte fonteinen. Kaartjes hiervoor kosten € 3,- per stuk. Bezoekers die een geldig dagentreebewijs hebben en kinderen t/m 12 jaar kunnen gratis naar binnen.

Voor groepen vanaf 10 personen biedt de Orchideeën Hoeve speciale arrangementen met groepskorting. Kijk voor meer informatie en het volledige decemberprogramma op www.orchideeenhoeve.nl of bel met 0527-202875.

 

 

 

 Kaarsjesavonden zijn er nog
komend weekend


De kerstmarkt is er
tot en met 23 december


Live muziek in winterse sferen

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

         
  terug naar nieuwsbrief