Klik op de foto om uit te vergroten  
           
   

Orchideeënshow Brabant Zuid Oost

De kring Brabant Zuid Oost organiseert van 17 t/m 19 maart 2017 in tuincentrum ‘de Biezen’ in Beek en Donk haar tweejaarlijkse internationale show, ditmaal dus bij haar nieuwe sponsor. Een aantal zuidelijke kringen van de Nederlandse Orchideeën Vereniging en enkele regio’s van de Orchideeën Vereniging Vlaanderen doen daar aan mee.
Deze show is dankzij de medewerking van het tuincentrum ruimer van opzet dan vorige shows. Bovendien doen vier kwekers, Akerne, Tropiscape Orchids, Lucke en Botanische Orchideeën mee. Eveneens zal er een stand zijn van ImageCreation by light, met prachtige foto’s van orchideeën geprint op een metalen ondergrond.
Er zal een grote variatie aan orchideeënplanten te zien zijn, in een zo natuurlijk mogelijke omgeving. De miniaturen zijn opgesteld in vitrines. Ook zal er een informatiestand zijn, waar je voorlichting over de planten en de vereniging kan krijgen. We hopen zoals in andere jaren weer een groot aantal bijzondere planten tentoon te kunnen stellen voor zowel de beginnende als de gevorderde liefhebber. Het tuincentrum is gelegen aan de Biezenweg 2A in Beek en Donk, de entree is gratis.

 

 

 
   
             
 
           
         
           
 
terug naar nieuwsbrief   Verrijk je kennis van orchideeën en hun verzorging NOV 2017