Klik op de foto om uit te vergroten  
         
 

Brabant Zuid Oost 25 jaar

Op 13 december 1989 werd tijdens een bijeenkomst in Waalre een nieuwe orchideeënvereniging opgericht. Om het 25-jarig jubileum te vieren, en anderen mee te laten genieten van onze hobby, organiseren we een speciale jubileumtentoonstelling van vrijdag 20 tot en met zondag 22 maart in Tuincentrum van der Velden in Helmond.
Orchideeën Vereniging Brabant Zuid Oost organiseert elke twee jaar in samenwerking met het Tuincentrum een internationale orchideeëntentoonstelling. Een aantal zuidelijke kringen van de Nederlandse Orchideeën Vereniging en enkele regio’s van de Orchideeën Vereniging Vlaanderen doen daar steeds aan mee. Dankzij de medewerking van het Tuincentrum is de jubileumshow nu ruimer van opzet. We hebben beroepskwekers uit diverse landen bereid gevonden mee te werken aan deze show, en dat zal ons jubileum een extra feestelijk tintje geven.
Wij hopen dan ook dat eenieder met volle teugen van deze bijzondere tentoonstelling komt genieten en mogelijk wordt geïnfecteerd met de hobby die orchideeën kweken heet. Met een speciale gedrukte uitgave over onze hobby, willen wij hieraan een blijvende herinnering geven. Voor meer informatie: www.orchidee-bzo.nl

Foto's: Herman ter Borch

 

 
 
     
         
         
 
Jubleumuitgave,
voor iedere bezoeker
 
 

 

     
         
  terug naar nieuwsbrief