Klik op de foto om uit te vergroten  
           
   

Orchideeënshow bij Oogenlust

De meer dan bijzondere ‘bloemenwinkel’ Oogenlust in Eersel heeft Orchideeënkring Noord-Oost Brabant gevraagd een orchideeënshow neer te zetten tijdens hun ‘Voorjaarssfeerdagen’ van vrijdag 18 tot zondag 20 maart. “Zo’n verzoek van zo’n bijzonder bedrijf, daar zeg je geen nee tegen,” vertelt Gerard de Puit, secretaris van de kring. “We gaan hier een spetterende show neerzetten.”
Oogenlust startte in 1980 als een eenvoudige bloemenwinkel aan de Dorpsstraat in Veldhoven. Gaandeweg breidde het bedrijf uit en het is nu gevestigd op een prachtig domein van ruim vijf hectare in Eersel, midden in het groen. ‘Sfeer en beleving’ dat is waar het bedrijf voor staat én wat het waarmaakt. Oogenlust heeft bijvoorbeeld de bloemstukken geleverd voor de recente opening van de Jeroen Bosch tentoonstelling. En ook de ‘zee van zonnebloemen’ voor de herdenking van de MH17-ramp in zomer 2015.
Orchideeënkring Noord-Oost Brabant was blij verrast met het verzoek een orchideeënshow neer te zetten in de oude druivenkas van het bedrijf. “Mocht het onverhoopt te koud zijn voor onze tropische planten in de kas dan zal het een andere ruimte worden,” zegt Gerard de Puit. “Maar we gaan ervan uit dat we op deze sfeervolle plaats het motto van Oogenlust kunnen volgen, en er een ‘belevenis’ van kunnen maken.”
De show is op vrijdag 18 tot zondag 20 maart open van 10:00 tot 17:00 uur, adres Hees 4, 5521 NV Eersel.

 

 

 
   
     
De oude druivenkas op domein Oogenlust   Mocht het te koud zijn, dan wordt het een andere ruimte   Hier gaat het straks allemaal gebeuren!   En zo kan het er dan gaan uitzien…
             
 
           
         
           
 
terug naar nieuwsbrief   Verrijk je kennis van orchideeën en hun verzorging NOV 2016