Klik op de foto om uit te vergroten  
           
   

Orchideeën Hoeve wint prijs

Voor de vijfde keer op rij is de hoofdsponsor van ons blad, de Orchideeën Hoeve, door de leden van de ANWB uitgeroepen tot ‘leukste uitje’ van Flevoland. Bataviawerf in Lelystad ontving de tweede prijs en Natuurpark Lelystad de derde prijs. Ondanks dat het tropische park in Luttelgeest de titel al vier jaar draagt, komt de benaming ‘Leukste uitje van Flevoland 2016’ ook dit jaar als grote verrassing. “Wij zien veel ontwikkelingen bij collega-bedrijven in Flevoland. Ieder zet zijn beste beentje voor om een compleet dagje uit neer te zetten voor de bezoeker. Dit maakt de strijd naar de felbegeerde titel extra spannend”, aldus Thomas Maarssen, die samen met zijn broer Jeroen Maarssen de Orchideeën Hoeve runt.
De gebroeders vinden het een grote eer om de titel ‘Het leukste uitje van Flevoland’ ook in 2016 te mogen dragen: “Het winnen van deze prijs is een grote blijk van waardering van onze bezoekers en een enorme opsteker voor ons bedrijf en de medewerkers.”
Eind 2015 konden ANWB-leden massaal hun stem uitbrengen op het uitje dat zij het meest waarderen, zowel op landelijk als provinciaal niveau. In totaal zijn er ruim 30.000 stemmen uitgebracht. Bij het uitbrengen van een stem moest de stemmer ook een cijfermatige beoordeling van 1 tot 10 geven op de onderdelen prijs/kwaliteit, sfeer, personeel, faciliteiten en het aanbod. De Orchideeën Hoeve scoorde naast heel veel stemmen op bijna alle onderdelen de hoogste cijfers en is daarmee de winnaar van 2016.
Maar de Orchideeën Hoeve zit niet stil. Op zaterdag 30 april staat er een groot feest gepland: de gloednieuwe speeltuin zal deze dag op feestelijke wijze geopend worden. De geheel overdekte speeltuin is maar liefst tweemaal groter en tweemaal hoger dan het oude Mangrove Speelparadijs. Tijdens het openingsfeest zullen naast spiksplinternieuwe speelattributen, een echte DJ, een ballonartiest, schminkers en een levensgrote ‘aap’ zorgen voor feestelijk vermaak.

 

 

 
   
             
             
             
 
           
         
           
 
terug naar nieuwsbrief   Verrijk je kennis van orchideeën en hun verzorging NOV 2016