Klik op de foto om uit te vergroten  
           
   

Orchideeëndag zaterdag 7 oktober

Om te beginnen een tip, voor NOV-leden: neem je lidmaatschapskaart mee, dan krijg je gratis toegang tot de Botanische Tuinen en de Orchideeëndag. Ook je partner, een vriend, buurvrouw of wie je ook meeneemt heeft gratis entrée. Niet-leden betalen de normale toegangsprijs.
Waarom de grootste Orchideeëndag ooit? Er zijn elf bedrijven die hun producten aanbieden, waarvan er vijf nooit eerder waren. En er zijn maar liefst 22 particuliere verkopers, ook meer dan ooit.
Om te beginnen de bedrijven die aanwezig zijn. Een eventuele bestelling nemen ze graag voor je mee, maar bestel dan wel snel!
Araflora
Akerne
Botanische Orchideeën
Cattleya Hans Eijgenraam
Frans Reinhart Orchideeën
MooijBij Flowerpin
Moss on Treefern
Mt. Sumagaya Creek Orchids
Orchids Deluxe
Röllke Orchideen
Tropiscape Orchids
We hebben ook een bijzondere gast: Esmée Winkel, wetenschappelijk tekenaar verbonden aan Naturalis Leiden. Zie haar prachtige artikel in ‘Orchideeën’ 4/2017 pagina 88. Zij stelt werk tentoon en zal ter plekke laten zien hoe zij tekent.
De 22 particuliere verkopers zijn, net als jijzelf, gepassioneerde hobbyisten die niet alleen bijzondere, zeldzame orchideeën verkopen, maar ook graag hun kennis met je delen. Benut die kans, de Orchideeëndag van de NOV is dé jaarlijkse ontmoetingsplek van ‘orchidioten’. Je komt er ‘rijker’ van terug!

 

 
   
             
 
           
         
           
 
terug naar nieuwsbrief   Verrijk je kennis van orchideeën en hun verzorging
deel je passie met andere orchideeënliefhebbers
NOV 2017