Klik op de foto om uit te vergroten  
           
   

Najaars Orchideeëndag

Op zaterdag 3 oktober 2015 wordt in de Botanische Tuinen in Utrecht de ‘Najaars Orchideeëndag’ gehouden. Deze dag biedt een uitgelezen gelegenheid om je collega-hobbyisten te ontmoeten, je overtollige planten te verkopen of nieuwe planten te kopen. Kortom een vrijmarkt voor orchideeënhobbyisten. Neem ook je mooiste bloeiende planten mee, want de Keurings Commissie Orchideeën (KCO) verricht weer haar fameuze tafelkeuringen.
Wie planten of andere zaken wil verkopen kan één of meerdere tafels (80 x 120 cm) reserveren. Voor leden van de NOV kost dat vijf euro per tafel. Niet-leden betalen vijftien euro per tafel. Verzoeken voor reservering van tafels richten aan acties@nov-orchidee.nl. Er is geen garantie dat reserveringen ontvangen na 21 september 2014 gehonoreerd kunnen worden. Je krijgt na ongeveer een week een bevestiging van de gereserveerde tafels.
De toegang is gratis voor NOV-leden op vertoon van hun lidmaatschapskaart. Niet-leden betalen de normale toegangsprijs van de Botanische Tuinen. Kortom, neem familie en vrienden mee en maak er een mooie dag van!

 

 

 
   
             
             
             
             
             
             
             
             
 
           
         
           
 
terug naar nieuwsbrief   Verrijk je kennis van orchideeën en hun verzorging NOV 2015