Klik op de foto om uit te vergroten  
           
   

Kring Noord-Holland Noord viert 50 jarig bestaan

Ter gelegenheid hiervan wordt er een jubileumshow georganiseerd van 28 t/m 30 oktober.
Dit in samenwerking met de Bromelia Contactgroep en Tuincentrum Intratuin in Heerhugowaard. Hierbij zullen naast mooie orchideeën ook de nodige Bromelia's en Tillandsia's te bewonderen zijn. Er wordt door de beide verenigingen voorlichting gegeven over het verzorgen van zowel orchideeën als bromelia’s in een speciaal ingerichte informatiestand.
Het adres van de tentoonstelling is Tuincentrum Intratuin, Zuidpoort 1, Heerhugowaard
De show wordt gehouden op vrijdag 28 oktober van 9.30 uur tot 21.00 uur, op zaterdag 29 oktober van 9.00 uur tot 17.00 uur en op zondag 30 oktober van 12.00 uur tot 17.00 uur. Vrij entree.
 Voor eventuele vragen kan contact opgenomen worden met telefoonnr. 072-5113497.
De kring Noord-Holland Noord is samen met enkele andere kringen de oudste van de NOV.
Deze vrij grote kring was vroeger gehuisvest in Hoorn, maar sinds een aantal jaren komen ze nu samen in Wijkcentrum de Wiekslag in Wijdnes. De kring is met name voor de NOV altijd een zeer belangrijke kring geweest, omdat vele jaren onder leiding van het toenmalige bestuur van de kring, de catering op alle NOV bijeenkomsten in de Botanische Tuinen van Utrecht door hen werd verzorgd. Met deze kleurrijke tentoonstelling viert de kring haar jubileum. Je hebt nog een paar dagen om al dit moois te zien!

Foto’s Kring Noord-Holland Noord

 

 
   
     
             
     
             
         
 
           
         
           
 
terug naar nieuwsbrief   Verrijk je kennis van orchideeën en hun verzorging NOV 2016